social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική: Επιβεβαίωση με Τσακίρη Ι Ανακοίνωσε και Σκλάβο

Προοδευτική: Επιβεβαίωση με Τσακίρη Ι Ανακοίνωσε και Σκλάβο

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Γιάννη Τσακίρη με την Προοδευτική, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.
Παράλληλα στους βυσσινί θα αγωνίζεται ο νεαρός Κώστας Σκλάβος που αγωνίζεται ως μπακ-χαφ.
Αναλυτικά, το κειμενο
Μία πολύ σημαντική κίνηση μεσοεπιθετικά πραγματοποίησε πριν από λίγο η Προοδευτική. Απέκτησε τον Γιάννη Τσακίρη που αγωνιζόταν πέρυσι με τους βυσσινί στην super league 2. Ο 21χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα μας, υπέγραψε στον Άρη Πετρούπολης αλλά πριν λίγες μέρες ζήτησε να αποχωρήσει και η Προοδευτική έκανε την κίνηση αποκτώντας τον. Αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης και κάποιες φορές ως κεντρικός φορ. Ξεκίνησε απο τον Ολυμπιακό, μετά Ατρόμητο Περιστερίου, μετακόμισε στον Πανελευσινιακό το χειμώνα του 22’ ενώ πέρυσι όπως αναφέραμε έπαιζε στην ομάδα μας. Στην Προοδευτική είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ με αντίπαλο την Κηφισιά.
Παράλληλα αποκτήθηκε ο νεαρός Κώστας Σκλάβος από την κ19 του Ατρόμητου. Καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ χάφ και υπάρχουν πολύ καλές συστάσεις για την αξία του.
Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον Κώστα Μεγαρίτη. Ύστερα από δυόμισι χρόνια ο εκ των αρχηγών της ομάδας ζήτησε να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους αφού δεν προλάβαινε λόγω δουλειάς να ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων. Αποτέλεσε έναν εκ των ηγετών της ανόδου της ΠΡΟΟ ύστερα από 17 χρόνια στη super league 2 , ενώ όλοι μιλάνε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Κώστα σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία και υγεία στη ζωή σου!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35