social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοντά στη σωτηρία η ΑΕ Μυκόνου με «διπλό» στη Βάρη (2-0 τον Αστέρα)

Κοντά στη σωτηρία η ΑΕ Μυκόνου με «διπλό» στη Βάρη (2-0 τον Αστέρα)

Το... ένστικτο της επιβίωσης οδήγησε την ΑΕ Μυκόνου σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που πιθανόν να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Γ' Εθνική, μέσα από τον 3ο όμιλο.

Η νησιωτική ομάδα πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Βάρης, όπου επικράτησε με 2-0 του Αστέρα, σε ένα παιχνίδι όπου το κίνητρο και η «ανάγκη» για τους βαθμούς έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Μετά από ένα πρώτο εικοσάλεπτο υπεροχής για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Πάγια μετά από παράλληλο γύρισμα του Ζγκούρη (0-1). Με ακόμη καλύτερη ψυχολογία και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, η ΑΕ Μυκόνου έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα (35'), όταν το σουτ του Ράγια από θέση εκτός περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι. Εν τέλει, το 0-2 έγινε στο 87' με εκτέλεση πέναλτι του Πινέιρο, σε παράβαση που υποδείχθηκε για επαφή της μπάλας με το χέρι του Νικολακόπουλου. Δύο λεπτά μετά (89') ο Διαμαντής απέκρουσε σωτήρια σε εξ επαφής κεφαλιά του Ντούλια.

Διαιτητές: Αλατσάκης (Λέσβου), Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας)-Βάτος (Άρτας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης (80' Παστρικός), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούνιας (80' Μπάρρα), Μπελαβράκης (70' Μαγγανάς), Ψυχογιός (80' Καλύβας), Ντούλιας, Βασιλειάδης (60' Ντούνης)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Ράγια, Κατσούλης (17' λ.τρ. Ντράγκας), Ντοριάνο, Αρκούδας, Μουρίκι, Σπυρόπουλος, Πάγια, Ζγκούρι, Παπαδόπουλος (75' λ.τρ. Καμπεράι), Πινέιρο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35