social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φινάλε στα φιλικά με νίκη ο Αστέρας Βάρης, 2-1 την Αγ. Παρασκευή

Φινάλε στα φιλικά με νίκη ο Αστέρας Βάρης, 2-1 την Αγ. Παρασκευή

Πρόβα τζενεράλε στο δημοτικό στάδιο Βάρης ενόψει της πρεμιέρας την επόμενη Κυριακή έκαναν σήμερα (3/9) το απόγευμα ο Αστέρας και η Αγία Παρασκευή.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 2-1, σε ένα τεστ που άφησε ικανοποιημένους αμφότερους τους προπονητές με την παρουσία των ομάδων τους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Στο πρώτο τέταρτο οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15ο λεπτό, όταν μετά από πάσα του Ντούλια και ασυνεννοησία στην άμυνα, ο Βασιλειάδης έκλεψε την μπάλα και προ κενής εστίας πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της περιοχής για το 1-0. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αισθητά και μάλιστα στο 23' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κραψίτης έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας, αρχικά πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι στο τετ α τετ με τον Μαρινάκη και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μέχρι την ανάπαυλα η «Σάντα» ήλεγξε το παιχνίδι, με τον Αστέρα να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και να πιέζει για το δεύτερο γκολ. Εν τέλει, το πέτυχε στο 86', όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας, υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής επιχείρησε τη σέντρα και ο Μαγγανάς με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-1. Νωρίτερα, περίπου στο 75ο λεπτό, οι άνθρωποι της Αγ. Παρασκευής διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν σε γύρισμα του Κραψίτη η μπάλα φάνηκε να σταματάει σε χέρι αμυνομένου, με τον διαιτητή ωστόσο να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (80' Γκέργκι), Σακελλαρίου (80' Ράπτης), Μεϊμάρογλου (80' Ανδριόπουλος), Νικολακόπουλος (60' Καλέλα (85' λ.τρ. Μπέλι)), Μάγγος (80' Καλύβας), Χριστίνης (46' υπό δοκιμή), Μπάρρα, Μπελαβράκης (60' Πίκουλης), Ντούλιας (70' Μπάκας), Βασιλειάδης (60' Μαγγανάς)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Μπότος, Χατζίου, Κοντοές (30' Μιχαηλίδης), Πρίφτης, Στυλιανόπουλος, Μούζος (75' Κουτσουπιάς), Κατίδης (82' Κορφιάτης), Κραψίτης (80' Μυτάκης), Δημητρίου (75' Μαχμουτάι), Καραγιάννης (80' Καστανιώτης).

 


Σχετικά άρθρα

Πάπιος: «Να στηρίξει τα σωματεία η Πολιτεία και να δώσουμε το παράδειγμα οι ομάδες»

Ανανέωσαν Κουτσογιαννης-Κοπελάκης στην Ανθούπολη

ΠΑΣ Κόρινθος: Ανακοίνωσε συνεργασία με Ελλάδα Βέλους και Τριαντάφυλλο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35