social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοίρασαν χρόνο σε Κένταυρο Βριλησσίων και Πανιώνιο (0-4)

Μοίρασαν χρόνο σε Κένταυρο Βριλησσίων και Πανιώνιο (0-4)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που είχε διάρκεια... 120΄' (!), ο Κένταυρος Βριλησσίων και ο Πανιώνιος αναμετρήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Βριλησσίων σήμερα (3/9) το απόγευμα.

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-0, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν επί της ουσίας δύο διαφορετικές συνθέσεις για κάθε ομάδα: άλλη στα πρώτα 70' και άλλη στα υπόλοιπα 50'.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα, την οποία όμως πέτυχαν να μετουσιώσουν στο 58', όταν μετά από ενέργεια του Ιγνατίδη ο Γεμιστός σκόραρε προ κενής εστίας για το 0-1. Στο 83' ο Τσιμπόκας αξιοποίησε σέντρα ακριβείας του Εμπρά και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο. Αρχικά ο Χριστόπουλος με σουτ έκανε το 0-3 και εν συνεχεία ο Εμπρά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): (70') Τικταπανίδης, Τσαντίλας, Χαλκιόπουλος, Τούντας, Μπούρης, Φελέκης, Σαχσανίδης, Ν. Μανίκας, Κεραμάς, Γεωργουδάκης, Πιπεράς

(50') Νικοπολίδης, Αργυρόπουλος, Δόνας, Κολιός, Μ. Μανίκας, Κουτσικόνας, Γεωργιτζόγλου, Τάγαρης, Κουδούνας, Μπαλατσούρας, Μπρίλης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): (70') Σκαφίδας, Διονέλλης, Κουφουδάκης (46’ Παυλάκης), Ποτουρίδης, Καλύβας (20’ λ.τρ. Ζούλιας), Μπουρλάκης, Στούπης, Μπρέγκου, Γροντής, Γεμιστός, Ιγνατίδης.

(50') Παχατούρας, Γλυνός, Πότσι, Χριστόπουλος, Τσιμιδόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαχαραλάμπους, Λαύκας, Μπολοτασβίλι, Εμπρά, Τσιμπόκας.

 


Σχετικά άρθρα

Πανελευσινιακός: Συνεχίζονται οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο [pics]

Διπλό στον Ήφαιστο το Χαϊδάρι

Θύελλα Καμαρίου: Σαββατοκύριακο στο γήπεδο, μπήκαν Δήμος και Ρόπας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35