social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρυσόπουλος: Να δείξουμε με το καλημέρα το... μέταλλο που έχουμε ως ομάδα

Χρυσόπουλος: Να δείξουμε με το καλημέρα το... μέταλλο που έχουμε ως ομάδα

Πρόκειται για έναν προπονητή που έδειξε τα διαπιστευτήρια του τα προηγούμενα χρόνια στο μπάγκο του ΑΟ Πυλίου.
Φέτος το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα της Κω με την οποία έκανε μια αξιοσημείωτη πορεία στην Γ' Εθνική για μια τριετία και να αποδεχθεί την πρόταση που του έκανε η διοίκηση της ΑΕΡ Αφάντου. Ο λόγος για το Δημήτρη Χρυσόπουλο ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο ανερχόμενους προπονητές, κάτι που επιβεβαιώνει και η δουλειά που παρουσίαζε στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια με τον ΑΟ Πυλίου. Η ομάδα του σήμερα φιλοξενείται στο ενωσιακο γήπεδο Κυκλάδων από την Ελλάδα Σύρου στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κύριο Χρυσόπουλο οποίος έδωσε το στίγμα του ενόψει του αγώνα που ξεκινάει σε λίγες ώρες.
Δείτε τα όσα τόνισε
-Πως αντιμετωπίζεται το αυριανό παιχνίδι;
«Σίγουρα ανυπομονούμε για την πρεμιέρα, στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία, ίσως σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στη Γ εθνική. Σε ένα ιστορικό παιχνίδι και για τις δύο ομαδες, που θα παλέψουν για το "πρώτο αίμα"».
-Ο συνάδελφος προπονητής έκανε λόγο για αγωνιστική ετοιμότητα. Θεωρείς ότι αυτό το στοιχείο θα παίξει ρόλο όσον αφορά το προβάδισμα του νικητή στο αυριανό ματς;
«Η αγωνιστική ετοιμότητα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο για καμία ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Μιλάμε άλλωστε για δύο ομάδες που σε μικρό χρονικό διάστημα άλλαξαν πολλά πράγματα και αγωνιστικά και λειτουργικά. Νομίζω αυτό που θα μετρήσει περισσότερο στην πρεμιέρα θα είναι η προσέγγιση του παιχνιδιού και η προσωπικότητα που το άτομο θα προδώσει στο σύνολο. Για την Α.Ε.Ρ.Α, ζητούμενο είναι να δείξει με το καλημέρα το μέταλλο που θέλαμε να έχουμε ως οργανισμός, όταν κάναμε πράξη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς».
-Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα σας για το αυριανό παιχνίδι, και αν θεωρείς ότι τα πρώτα λεπτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης όσον αφορά το σκορ;
«Πνευματικά είμαστε περισσότερο έτοιμοι απ' ότι αγωνιστικά, γιατί τα φιλικά παιχνίδια έχουν πάντα άλλο χαρακτήρα. Όσον αφορά στα θέλω μας όμως, νιώθουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας έδρας που θα δώσει μεγάλη δυναμική στον αντίπαλο. Σίγουρα λοιπόν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θα παίξουν το ρόλο τους, αφού ο ενθουσιασμός της γηπεδούχου και του κόσμου της, θα δώσει άλλο χρώμα στο ματς».
-Όσον αφορά τον 3ο όμιλο δείχνει ότι είναι παρόμοιος με αυτόν που συμμετείχε η προηγούμενη σας ομάδα η οποία τυγχάνει να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο και φέτος. Θεωρείς σε σχέση με πέρυσι ότι υπάρχουν διαφορές όσον αφορά τα αγωνιστικά προφίλ των ομάδων;
«Γεωγραφικά ο όμιλος είναι παρόμοιος, όμως σίγουρα πολύ πιο απαιτητικός. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά, άλλαξαν το προφίλ τους και έκαναν ποιοτικές κινήσεις. Δεν περιμένω πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Αντιθέτως, θεωρώ πως σε κάθε αγωνιστική, θα υπάρχουν απρόσμενα αποτελέσματα για όσους χρίζουν από τώρα ομάδες ως φαβορί για άνοδο ή υποβιβασμό. Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία για όσους συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα να αναβαθμίσουμε το προϊόν και να πείσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα της Γ Εθνικής».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35