social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Χαϊδαρίου: Τραπέζι ενότητας πριν την πρεμιέρα

ΑΟ Χαϊδαρίου: Τραπέζι ενότητας πριν την πρεμιέρα

Αντίστροφα μετρά ο ΑΟ Χαϊδαρίου για την πρεμιέρα πρωταθλήματος, με τους περσινούς πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ να φιλοξενούνται για την 1η αγωνιστική στην έδρα του Αλμυρού από την ομώνυμη ομάδα.


Το κλίμα στις τάξεις της ομαδας είναι εξαιρετικό και αυτό αποτυπώνεται από την κίνηση του Παναγιώτη (Τάκη) Σπίνουλα να παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα χθες το βράδυ (7/9).
Ο γνωστός επιχειρηματίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη που περιβάλλουν το Δ.Σ. του ΑΟ Χαϊδαρίου διοργάνωσαν μια όμορφη βραδιά, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, για σύσφιγξη σχέσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λίγο πριν τα επίσημα ματς.
Μάλιστα άπαντες γευμάτισαν έχοντας συντροφιά το Κυπέλλου το οποίο έφερε ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Παπαϊωάννου, ο οποίος στηρίζει και φέτος την προσπάθεια. Μέλη του Δ.Σ. είχαν σύντομη ομιλία προς τους παίκτες, ευχόμενοι καλή επιτυχία, μια χρονιά με υγεία, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς και με πολλές νίκες, ενώ ζήτησε τη μέγιστη προσπάθεια από όλους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής, Γιάννης Σιλεβίστας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με την ομάδα να αναχωρεί ακτοπλοϊκώς αύριο, Σάββατο (9/9) από το Λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα το Χαϊδάρι θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στη βάση του.


Σχετικά άρθρα

Βήμα παραμονής η Ελλάς Σύρου, 4-1 τον «εφηβικό» Πανελευσινιακό

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Εθνικός με τον Ηλυσιακό (1-1)

Γεωργούλης: Πετύχαμε το γκολ και απελευθερωθήκαμε!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35