social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καμαρά στον ΑΟΑΝ

Καμαρά στον ΑΟΑΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κάσα Καμαρά/Khassa Camara.
Ο γεννημένος στις 22/10/1992 διεθνής ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, έχοντας ανασταλτικά καθήκοντα. Στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων σαράντα τέσσερις συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας. Γεννημένος στη Γαλλία, βρέθηκε αρχικά στα τμήματα υποδομής της Τρουά, παίζοντας μέχρι και τη μεγάλη ομάδα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Μπουλόν, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη και την 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (2015-2016) και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε στη Super League, για λογαριασμό της ομάδας της Ξάνθης, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και τη σεζόν 2019-2020. Επιτυχημένο ήταν το πέρασμα του ακολούθως από το πρωτάθλημα της Ινδίας, όπου πήρε μέρος με τις NorthEast United FC (2020-2021) και Hyderabad FC (2021-2022). Η περσινή περίοδος τον βρήκε να επιστρέφει στην Ελλάδα και την Κρήτη, όπου με τα Χανιά είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και την ομάδα μας.
Ευχόμαστε με υγεία, να συμβάλει με την αξία του, σε μια καλή πορεία και την υλοποίηση των στόχων της!
«Να πετύχουμε τους στόχους»
Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Καμαρά, είπε «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Άγιο Νικόλαο και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35