social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εξαιρετική η Μαρκό στο τελευταίο τεστ, 2-1 τον ΑΟ Υπάτου

Εξαιρετική η Μαρκό στο τελευταίο τεστ, 2-1 τον ΑΟ Υπάτου

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Μαρκό επικράτησε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με 2-1 του ΑΟ Υπάτου.

Οι παίκτες του Ισίδωρου Σταυριανού έβγαλαν αυτοματισμούς και συνδυαστικό παιχνίδι δείχνοντας ότι βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα που θα κληθούν να δώσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οι πράσινοι δείχνουν ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία κάτι φυσικά που αποτυπώνουν και οι κινήσεις του προέδρου, Αντώνη Πίκουλά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Μπάμπης Παυλίδης και ο Χάρης Σάμιος πέτυχαν τα γκολ που χάρισαν την νίκη στο συγκρότημα από την Ανατολική Αττική με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με πέναλτι του Τσίπρα.

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός) Βουτσελάς, Λαμπρόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πάστρας, Μωραϊτάκης, Αλεξίου, Καλλέργης, Παυλίδης, Σάμιος, Ευθυμίου, Πίκουλας. Έπαιξαν οι Πιέτρης, Γκαρτζονίκας, Χριστόπουλος, Φρέρης, Γκίνι, Αρβανίτης.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος) Αθανασόπουλος, Ντρούγκας, Σταγάκης, Μκρτσιαν, Πακαούκας, Γλυνός, Μπούσης, Τσίπρας, Αλμπάνης, Βαλμάς, Ποτουρίδης. Έπαιξαν ακόμη οι: Κωνσταντίνου, Ζαχαρός, Ροκάκης, Αρμένης, Τουρκοχωρίτης, Μπάρο, Τσομπάνης, Σπανός, Κατσουρός, Κουέσι, Μπαο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35