social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φυτόπουλος στην Ερμιονίδα

Φυτόπουλος στην Ερμιονίδα

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει παίξει στην καριέρα του, μεταξύ άλλων, στη Super League 1, στο UEFA Youth League, στη Super League U19, στη Super League 2, στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στη Γερμανία. Από τον Ιανουάριο του 2023 φορούσε τη φανέλα του Αλμυρού Γαζίου.

Ο Δημήτρης Φυτόπουλος γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2000 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού από την ομάδα των Κ-15 έως την Κ-20. Αγωνίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» στη Super League U19, ενώ μια σεζόν έπαιξε και σε τρεις αγώνες στο UEFA Youth League, αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα, τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και τη Γιουβέντους. Με την Κ19 του Ολυμπιακού είχε 13 συμμετοχές. Την τελευταία του χρονιά στην ομάδα Κ-20 έγινε επαγγελματίας.

Ο 23χρονος μέσος μετακόμισε στον Παναιτωλικό την περίοδο 2018-19 και εντάχθηκε στην ομάδα των Κ-20, συμπληρώνοντας στο τέλος της σεζόν συνολικά 34 συμμετοχές στη Super League U19. Τη χρονιά 2019-20 έγινε μέλος της πρώτης ομάδας στον σύλλογο του Αγρινίου, πραγματοποιώντας εννιά συμμετοχές στη Super League 1, ενώ έπαιξε και σε πέντε παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος.

Την περίοδο 2020-21 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμό στη Δόξα Δράμας, και πήρε μέρος σε 23 παιχνίδια στη Super League 2. Στη συνέχεια επέστρεψε στον Παναιτωλικό, και για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2021-22 έπαιξε ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στη Νίκη Βόλου. Τον Ιανουάριο του 2022 ξενιτεύτηκε, καθώς πήγε στη Γερμανία για λογαριασμό της Νόιχοφ (SV 1910 Neuhof) – κοντά στη Φρανκφούρτη – αγωνιζόμενος στη Hessenliga για ένα εξάμηνο, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία στον ΠΟ Ελλασόνας. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Αλμυρό Γαζίου. Με την ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2023 σε όλα τα παιχνίδια της στη Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Φυτόπουλος υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΑΕ Ερμιονίδας διέκρινε το καλό και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Δουλεύουν όλοι για το καλό του συλλόγου. Διακρίνεις όρεξη για δουλειά και πάθος από όλους, ώστε ο σύλλογος να παρουσιάσει καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα ο Θεός να είμαστε υγιείς και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα, όταν θα ξεκινήσουμε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δουλεύουμε σκληρά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Δημήτρη Φυτόπουλε, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35