social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελλοπιακός: Καλύτερα μέρα με τη μέρα ο Αχείμαστος

Ελλοπιακός: Καλύτερα μέρα με τη μέρα ο Αχείμαστος

Ο τραυματισμός του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Πειραιά όχι απλώς επισκίασε τη νίκη της ομάδας του (3-0), αλλά έγινε θέμα συζήτησης πέρα από τα όρια της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Ο Παναγιώτης Αχείμαστος ήταν -για δυσάρεστο λόγο- ένας από τους πρωταγωνιστές της πρόσφατης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική, αφού ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ελλοπιακού που χτύπησε με άσχημο τρόπο στο πρόσωπο, με συνέπεια να διακομιστεί στο ΚΑΤ και αφού πρώτα δέχθηκε τις σωτήριες πρώτες βοήθειες στον αγωνιστικό χώρο από τον ίδιο τον διαιτητής της συνάντησης, Αργύρη Κατσίνη.

Πλέον, μερικές μέρες αργότερα, η περιπέτεια που πέρασε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αρχίζει να μετατρέπεται σε ένα «κακό όνειρο», που θα χάνεται ολοένα και περισσότερο στο παρελθόν.

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως όλες οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο άτυχος άσος έχουν βγει καθαρές, ενώ έχουν πάψει να τον ενοχλούν και οι πονοκέφαλοι που είχε τις πρώτες μέρες. Έχει υποστεί, βεβαίως, κάταγμα στη μύτη, εξαιτίας του οποίου κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί τις πρώτες μέρες της επιστροφής του στα γήπεδα να χρησιμοποιήσει προστατευτική μάσκα για παν ενδεχόμενο.

Όσον αφορά στην επάνοδό του, πιθανόν σε δέκα μέρες να έχει τη δυνατότητα να μπει σε ατομικό πρόγραμμα, που σε πρώτη φάση θα σημαίνει τρέξιμο στο γήπεδο. Αυτό, ασφαλώς, είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις οδηγίες των αρμόδιων γιατρών.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Ελλοπιακού βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του, δείχνοντάς του στην πράξη πως η ομάδα στην οποία επέλεξε να αγωνιστεί είναι μία οικογένεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35