social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα μπαράζ κι η Παναχαϊκή – Σούλης Παπαδόπουλος: Άδικο για τις ομάδες που δεν θα ανέβουν

Στα μπαράζ κι η Παναχαϊκή – Σούλης Παπαδόπουλος: Άδικο για τις ομάδες που δεν θα ανέβουν

Η τρίτη -χρονικά- ομάδα που εξασφάλισε θέση στα μπαράζ ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Super League 2 υπήρξε η Παναχαϊκή, η οποία σφράγισε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο μετά το «στραβοπάτημα» του Τηλυκράτη στη Ζάκυνθο την περασμένη αγωνιστική.

Σε ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, όπου μάλιστα βρέθηκε για αρκετά μεγάλη περίοδο να κυνηγάει από τη δεύτερη θέση, η ομάδα της Πάτρας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα από την άμεση επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επ' αφορμή της εξασφάλισης της πρωτιάς, το Soccerlive επικοινώνησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος καθοδηγεί τους «ροσονέρι» από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Ο έμπειρος προπονητής μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του για τα μπαράζ, σημείωσε πως θα είναι άδικο για τις ομάδες που δεν θα πάρουν την άνοδο με την προσπάθεια που θα έχουν κάνει, ενώ επισήμανε πως σε μία τέτοια διαδικασία πολλά πράγματα παίζουν ρόλο.

«Για να φτάσουμε εδώ, έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από όλους, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και από τον κόσμο! Νομίζω ότι δίκαια η Παναχαϊκή βγήκε πρωταθλήτρια. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η φανέλα και η δυναμική της ομάδας, όμως όλα αυτά πρέπει να τα δείξεις στο γήπεδο! Και οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν για αυτό» σχολίασε εισαγωγικά ο 54χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Τα μπαράζ είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και βγαίνει ο καλύτερος. Σε μια τέτοια διαδικασία, όμως, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, όπως η τύχη, η σειρά των αγώνων, ίσως ένα κακό αποτέλεσμα, ακόμα και η στιγμή που θα βρεις έναν δυνατό αντίπαλο. Ακόμα και καλές ομάδες, δηλαδή, σε κάποιες λεπτομέρειες μπορεί να την... πατήσουν». Σε εκείνο το σημείο, μάλιστα, υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι δυσάρεστο ότι κάποιες από τις ομάδες δεν θα πάρουν την άνοδο. Θα είναι άδικο, για όποια ομάδα από τις επτά κι αν δεν βγει! Έτσι είναι, όμως, από την αρχή ο κανονισμός, τον ξέραμε και έτσι πρέπει να πορευτούμε». Όσο για το αγωνιστικό μέρος των μπαράζ, ο Σούλης Παπαδόπουλος προέταξε ότι «πρέπει να δούμε πρώτα όλες τις ομάδες», αφού τέσσερα εισιτήρια βρίσκονται ακόμα υπό διεκδίκηση, ωστόσο δεν αρνήθηκε να καταθέσει ένα πρώτο σχόλιο: «Σαφώς, όλες οι ομάδες θα είναι δυνατές, για να φτάσουν μέχρι τα μπαράζ. Για τις ομάδες που τα έχουν καταφέρει ήδη, έχω πολύ καλή άποψη! Και για την Ηλιούπολη και για τον Αγροτικό Αστέρα! Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά είναι και η Προοδευτική, την οποία γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Είναι το σπίτι μου εκεί! Ομάδες όπως η Προοδευτική και η Παναχαική, πέρα από την ποιότητά τους, είναι ιστορικές ομάδες με βαριά φανέλα»!

Panaxaiki_2021-22.jpg


Σχετικά άρθρα

Θέος στον Εθνικό Πειραιά

Στο... ρελαντί ο Πανιώνιος, 2-0 τον Φωστήρα

Ηλιούπολη: Επιστρέφει και... περιμένει

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35