social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταξιδεύει για Κομοτηνή ο Εθνικός – Χαντές: Έχουμε ανυπομονησία, δεν υπάρχει άγχος

Ταξιδεύει για Κομοτηνή ο Εθνικός – Χαντές: Έχουμε ανυπομονησία, δεν υπάρχει άγχος

Μετά τις δύο προκρίσεις του απέναντι σε ΠΑΟ Κρουσώνα (5-0) και Ιάλυσο (0-2) ο Εθνικός θα δοκιμαστεί αύριο (13/9) το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής απέναντι σε μία ομάδα που έχει παρελθόν στη Super League και πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν απόψε (12/9) για την ακριτική πόλη, όπου θα παλέψουν για την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανθρακικό, με τον Βαγγέλη Χαντέ να υπογραμμίζει στο Soccerlive ότι η ομάδα του περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι και χωρίς άγχος.

«Είναι ένας θεσμός που ούτως ή άλλως μας ενδιαφέρει. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, για την οποία γνωρίζουμε πως έχει και εκείνη πρωταγωνιστούς στόχους στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μέσα από τον όμιλο που θα πάρει μέρος. Παράλληλα, όμως, θα είναι και άλλο ένα καλό τεστ για εμάς στη φάση της προετοιμασίας μας για το Πρωτάθλημα» σχολίασε αρχικά ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε για το αυριανό παιχνίδι μετά από σχετική ερώτηση: «Το περιμένουμε με ανυπομονησία, δεν υπάρχει άγχος. Είναι ένα παιχνίδι που πάμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35