social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλληκαρίσια νίκη το Ύπατο, 2-0 με δέκα παίκτες από το 1' τον Ατρόμητο Πειραιά

Παλληκαρίσια νίκη το Ύπατο, 2-0 με δέκα παίκτες από το 1' τον Ατρόμητο Πειραιά

 Ένας ψυχωμένος ΑΟ Υπάτου, αν και έμεινε μόλις από το 1' με παίκτη λιγότερο κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από το γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη και να επικρατήσει με το καθαρό 2-0 του απαρηγόρητου Ατρόμητου Πειραιά, ο οποίος ηττάται για τρίτη σερί φορά και χωρίς ακόμα να έχει σημειώσει γκολ στο πρωτάθλημα...

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1' έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Μπακαούκας, για ανατροπή ποδοσφαιριστή και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Για αυτή τη φάση η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου διαμαρτυρήθηκε έντονα. 

Παρόλα αυτά, η αποβολή αυτή δεν στοίχησε στην ομάδα από τη Βοιωτία, καθώς και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε στην επανάληψη να λυγίσει τους Καμινιώτες με τέρματα των Κωνσταντίνου(62') και Μπάρο(91'). 

Διαιτήτευσε ο Μαράνος(Αθηνών).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Παπαθανασίου, Μύρκος, Δούμουρας, Στεφανής, Γκόγκα, Πάππος, Μουκίδης, Σπανός, Ντούνης, Ζορμπάς. 

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ(Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνου(82' Αρμένης), Ρότσα(64' Ζαχαρός), Γλυνός, Μπούσης, Ποτουρίδης(75' Αμπλάνης), Τσίπρας(75' Μπάρο), Μκρτσιάν, Βαλμάς, Σταγάκης, Μπακαούκας. 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35