social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΟ Ατσαλένιου λύγισε τον ΑΟ Υπάτου (1-0)

Ο ΠΟ Ατσαλένιου λύγισε τον ΑΟ Υπάτου (1-0)

Λίγα «βήματα» ακόμη έχουν απομείνει για τον ΠΟ Ατσαλένιου, μετά και το σημερινό (25/2) του «τρίποντο», προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου λύγισε με 1-0 τον ΑΟ Υπάτου, που δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και στο τέλος έμεινε με παράπονα από τη διαιτησία.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μέμμος βρήκε δίχτυα με πλασέ μετά από μεγάλη μπαλιά του Λουμπάκη, για το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους. Στο 14' ο Αλμπάνης έκανε την προβολή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 25' ο Καβουσάκης μπλόκαρε στο σουτ του Καλλιτσουνάκη. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 55' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που έδωσε -και- το αριθμητικό πλεονέκτημα στους πράσινους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με στατικές φάσεις να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή του Καβουσάκη, όμως γκολ δεν μπόρεσαν να βρουν. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρμένης με μονοκόμματο σουτ «άγγιξε την ισοφάριση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Θεοδοσάκης-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος (83' Κασσωτάκης), Ζέλιος (38' λ.τρ. Ψαρράς), Λουμπάκης, Μέμος, Χατζηανδρέου, Παχής (83' Μπέης), Νύκταρης, Χαρίτος, Αργκιλέσι, Βοργιάς (70' λ.τρ. Δαμιανάκης)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπακαούκας, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλμπάνης (85' Πολυμέρης), Μπούσης (77' Kατσούρος), Ποτουρίδης, Βαλμάς (46' Μπακάκος), Σταγάκης, Ρότσα (58' Ροκάκης).

(photo-στοιχεία αγώνα: primesport.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35