social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Εκκίνηση με σούπερ ματς στη Νίκαια

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Εκκίνηση με σούπερ ματς στη Νίκαια

Το ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής από τη 2η αγωνιστική επιφυλάσσει και ένα από τα πρώτα μεγάλα παιχνίδια της σεζόν στον 4ο όμιλο.

Στο γήπεδο της Νίκαιας η Προοδευτική υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Πανιώνιο, σε συνάντηση μεταξύ ομάδων που μετρούν ουκ ολίγες κόντρες και στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για τους κυανέρυθρους είναι εξόχως απαιτητικό, με τους «βυσσινί» από την πλευρά τους να φιλοδοξούν με τη βοήθεια του κόσμου τους να πετύχουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα ο Εθνικός θα υποδέχεται στο Πέραμα τον ΑΟ Υπάτου, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενεί στο «Γ. Καμάρας» τον Αλμυρό Γαζίου, στη νέα εποχή μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μονεμβασιώτη από τη διοίκησή του και τον εθελούσιο υποβιβασμό από τη Super League 2.

Ματς με έντονο ενδιαφέρον είναι τόσο αυτό του ενισχυμένου Άρη Πετρούπολης με τον -παραδοσιακά ανταγωνιστικό- Φωστήρα όσο και εκείνο το νεοφώτιστου Ηλυσιακού με τον ισχυρό ΑΟΑΝ, ενώ χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι έχει η συνάντηση του Ερμή Ζωνιανών με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες, Χαϊδάρι και Περαμαϊκός κοντράρονται στο «Τ. Χαραλαμπίδης», η Αγία Παρασκευή περιμένει στην έδρα της τον ΠΟ Ατσαλένιου και, τέλος, Ελλοπιακός και Ατρόμητος Πειραιά κοντράρονται σε ακόμη ένα ματς νεοφώτιστων.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

g4.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35