social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Με την καλή μας εικόνα θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί

Μαντζούνης: Με την καλή μας εικόνα θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί

Στην εξ αναβολής του υποχρέωση για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Ηλυσιακός θα φιλοξενηθεί αύριο (4/10) στο δημοτικό στάδιο Θήβας από τον ΑΟ Υπάτου.

Μιλώντας στο Soccerlive ο Ανδρέας Μαντζούνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, εκτιμώντας πως αν η ομάδα του παρουσιάσει την καλή εικόνα των πρώτων τριών αγώνων της, θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, με μία ομάδα που διεκδίκησε πέρσι την άνοδο στη Super League και η οποία προέρχεται από ένα μεγάλο διπλό με δέκα ποδοσφαιριστές. Είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας για εμάς, όμως κι εμείς είμαστε... Ηλυσιακός, έχουμε παίξει με τρεις υπέροχες ομάδες, κόντρα στις οποίες δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Στο Ύπατο για τρίτη σεζόν είναι προπονητής ο Γιώργος Αντωνόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι έχει ομοιογένεια και χημεία. Είναι μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή, όμως αν έχουμε την εικόνα των τριών πρώτων αγώνων, θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σύλλογο του Ζωγράφου δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που έδωσε στο τεχνικό επιτελείο τη δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35