social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» η «Σάντα» στον Ταύρο, 1-0 τον Φωστήρα!

Τεράστιο «διπλό» η «Σάντα» στον Ταύρο, 1-0 τον Φωστήρα!

Όσοι είχαν σπεύσει να... διαπιστώσουν πως η Αγία Παρασκευή φέτος θα είναι «αδύναμος κρίκος» στο σούπερ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα του 4ου ομίλου στη Γ' Εθνική, ορμώμενοι από την πενιχρή της συγκομιδή στα πρώτα τρία παιχνίδια, θα κάνουν... καλά να αναθεωρήσουν!

Η «Σάντα» πέτυχε τεράστιο «διπλό» στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα, του οποίου επικράτησε με 1-0, σημειώνοντας με τον πλέον πανηγυρικό και εμφατικό τρόπο την πρώτη της νίκη για φέτος. Παράλληλα, όμως, έστειλε μήνυμα πως έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες και απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Καραγιάννης στο 67ο λεπτό με διαγώνιο σουτ μετά από θαυμάσια κάθετη πάσα του Δημητρίου (0-1). Κατά τα άλλα, στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» έγινε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και με μία «φλύαρη» υπεροχή των κιτρινόμαυρων, που δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε απειλή. Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή ισορρόπησε, ενώ μετά το γκολ της είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, πάλι σε προσπάθεια του Καραγιάννη, ο οποίος πλάσαρε άουτ. 

Διαιτητές: Δρούζας (Αργολίδας), Τσελεπίδης-Γκούβας (Ανατ. Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Πεχλιβανίδης (83' Νικολάου), Στεφάνοβιτς, Γάγγος (75' Τσατσαρής), Τζανουλίνος (56' Λιμήτσιος), Γιαννιτσάνης, Καλάγια, Φιλιμέγκας (56' Ζαχόπουλος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπότος, Μιχαηλίδης, Κοντοές, Λαμπρίδης, Δακτυλίδης (61' Δημητρίου), Κατίδης (71' Πρίφτι), Καραγιάννης (88' Μπάκος), Μυτάκης (61' Μούζος), Κραψίτης (61' Δημητρούλας).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35