social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενίσχυση με Αντωνιάδη και Κοτσερίδη ο Ατρόμητος Πειραιά

Ενίσχυση με Αντωνιάδη και Κοτσερίδη ο Ατρόμητος Πειραιά

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Ατρόμητο Πειραιά.

Το ΔΣ των Καμινιωτών ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό Νίκο Αντωνιάδη, που τελευταία αγωνιζόταν στον Παναεργειακό, καθώς και τον 27χρονο δυναμικό αμυντικό μέσο Γιάννη Κοτσερίδη, ο οποίος ήρθε ελεύθερος από το Αιγάλεω και χθες έκανε το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών. Αμφότεροι αναμένεται να μπουν αστραπιαία στα πλάνα του προπονητή Πέτρου Δημητρίου και να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Στον αγώνα με τον Ερμή ο Ατρόμητος συνέχισε την βελτίωση της εικόνες του και στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του «τρίποντο». Την ομάδα μετά την αποβολή στο 10' του κ. Πέτρου Δημητρίου καθοδήγησε άψογα ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου Αντώνης Καρπούζας, οποίος σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας δήλωσε τα εξής: 

«Η ομάδα και με το Ύπατο και με τον Ερμή Ζωνιανών δείχνει μια αγωνιστική βελτίωση και σιγά σιγά αποκτούμε ρυθμό και ταυτότητα στο παιχνίδι μας, που είναι σημαντικό. Στον αγώνα με τον Ερμή κατεβήκαμε με τρεις βασικότατες αμυντικές απουσίες, τον Δούμουρα που ήταν άρρωστος, αλλά και τους τιμωρημένους Γκόγκα και Στεφανή. Όσο περνάει ο καιρός θα δενόμαστε περισσότερο και ο Ατρόμητος θα έχει μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα». 

ΦΩΤΟ: Στη φωτογραφία από αριστερά ο μάνατζερ Ανδρέας Μπονόβας μαζί με το νέο απόκτημα του συλλόγου Νίκο Αντωνιάδη. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35