social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κόλτζος: Τα παιδιά ανυπομονούν για το κυριακάτικο ματς

Κόλτζος: Τα παιδιά ανυπομονούν για το κυριακάτικο ματς

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Επισκοπή 

 

Για το κυριακάτικο ματς της 19ης αγωνιστικής απέναντι στον Ερμή μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κόλτζος.

Ο έμπειρος τεχνικός κατέδειξε τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι δείχνουν να διψούν για θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, αυτή την Κυριακή (21/1/, 15.00).

“Είναι ένα παιγνίδι κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης που για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε και να αναρριχηθούμε στην κατάταξη.
Επίσης, ο Ερμής έχει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα. Διαθέτει καλή ψυχολογία όμως, είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας, με βάση τη δουλειά που έχουν κάνει την τελευταία εβδομάδα, ανυπομονούν γι’ αυτό το παιγνίδι. Είμαι επίσης βέβαιος ότι η επιθυμία που έχουν θα τους οδηγήσει στην απόκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Τα παιδιά διαθέτουν ατομικά προσόντα σε εξαιρετικό επίπεδο. Είναι ποδοσφαιριστές που και μέσα στη Ριζούπολη έδειξαν κομμάτι των δυνατοτήτων τους. Σίγουρα καλούνται να αντεπεξέλθουν σ’ ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά με την εργατικότητα και την επιθυμία τους για διάκριση, το μέλλον τούς ανήκει. Επίσης με μία-δύο προσθήκες παικτών που θα γίνουν θα μπορούμε να έχουμε ακόμα καλύτερη εικόνα για τη συνέχεια.”

Ερωτηθείς για το πώς ο ίδιος θέλει να βλέπει την Επισκοπή μας στο εγγύς μέλλον, ο 47χρονος τεχνικός απάντησε: “Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο που χαίρει άκρας εκτίμησης από την φίλαθλη Ελλάδα. Είναι σε ένα καλό επίπεδο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Σαφώς και υπάρχουν κάποια οργανωτικά θέματα γιατί, όπως ο καθένας μπορεί να γνωρίζει, τα έξοδα είναι υπέρογκα.
Εμείς προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο και με δουλειά και συνεργασία θα επιδιώξουμε να λύσουμε και τα όποια κενά υπάρχουν ούτως ώστε να είναι το ίδιο ή και πιο ανταγωνιστική στον β’ γύρο.”


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική - Μπαράζ ανόδου: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

Ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου η Θύελλα Ραφήνας το Σάββατο

Παπαματθαιάκης: Στη Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός καθορίζει το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35