social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ορμητική η Προοδευτική, 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Ορμητική η Προοδευτική, 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών

Στο ντεμπούτο του Άκη Τζουμερκιώτη στην τεχνική ηγεσία η Προοδευτική ήταν ορμητική και έφτασε στη δεύτερη νίκη της μετά από πέντε αγωνιστικές.

Οι «βυσσινί» υποδέχθηκαν τον Ερμή Ζωνιανών στο γήπεδο της Νίκαιας και επικράτησαν με 3-1, «χτίζοντας» τη νίκη τους πάνω στο πολύ καλό τους ξεκίνημα στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Παπουτσογιαννόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα (16') ο Σταθόπουλος πήρε την κόντρα από την προσπάθεια απομάκρυνσης του γκολκίπερ Χρήστου και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0. Οι Κρητικοί αντέδρασαν και στο 25' μείωσαν σε 2-1 με προβολή του Αυγουστάκη, με τον Γαβρά στο 74' να σκοράρει με σουτ και να γράφει το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο νωρίτερα, στο 68', η Προοδευτική είχε δοκάρι με σουτ του Λαζαρίδη από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Δρούζας (Αργολίδας), Σερεβέτας-Ανδρέου (Αθηνών)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Άκης Τζουμερκιώτης): Πράνταλος, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος (30' λ.τρ. Γαβράς), Παπαγεωργίου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βουργουντζής (90' Κολοβάδης), Γκόγκας, Κουτσούμπας, Λαζαρίδης, Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος (80' Δρόσης)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Χρήστου, Αυγουστάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Βιτώρος (40' Κουκούλης), Ρουμπάκης, Πλιάτσικας, Κεφαλούκος (80′ Τουρνάκης), Κωστάκης, Σκουτέλης (90′ Χασουράκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35