social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σένκα: Φαβορί του ομίλου ο Πανιώνιος, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη

Σένκα: Φαβορί του ομίλου ο Πανιώνιος, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» παραχώρησε ο Λεονάρντο Σένκα, μιλώντας για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΟ Ατσαλένιου, αλλά και για το ερχόμενο με τον Πανιώνιο.

Ο 26χρονος μέσος του ΑΟΑΝ χαρακτήρισε την ομάδα της Ν. Σμύρνης φαβορί του ομίλου, ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι επέστρεψε ως αντίπαλος στο Ατσαλένιο.

«Έρχεται ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το φαβορί του ομίλου. Μια ομάδα με ιστορία και πολύ καλούς παίχτες, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά όχι να φοβηθούμε. Είμαι σίγουρος και πιστεύω στην ομάδα, ότι θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη. Θεωρώ ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, στην έδρα μας, με την ορμή που μας δίνει ο κόσμος θα το καταφέρουμε» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος άσος, ενώ για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου ανέφερε: «Σίγουρα το να βρεθώ ως αντίπαλος με μια ομάδα, στην οποία πέρασα δύο όμορφα χρόνια και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και σχέσεις με τους ανθρώπους της, ήταν αρκετά παράξενο. Αλλά από εκεί και πέρα για ενενήντα λεπτά ήμασταν αντίπαλοι και δεν σκεφτόμουν πολλά. Μόνο το πως θα κερδίσει η ομάδα μου».

Σχετικά με το τι δεν είχε η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, απάντησε: «Νομίζω δεν μας έλειπε κάτι που είχαμε στα αλλά παιχνίδια. Κάναμε το γνωστό παιχνίδι που μας διακρίνει, είχαμε την ταυτότητα μας ως ομάδα και απλά θεωρώ ότι ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Καθώς αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου».

Ως ένα από τα αρκετά νέα πρόσωπα του ΑΟΑΝ αυτή τη σεζόν και τις εντυπώσεις του από την ομάδα, δήλωσε: «Νιώθω αρκετά χαρούμενος και δικαιωμένος για την απόφαση μου να έρθω στον ΑΟΑΝ. Οι εγκαταστάσεις, το κλίμα και οι άνθρωποι είναι ακριβώς όπως είχα ακούσει και περίμενα. Έχουμε γίνει μια οικογένεια όλοι στην ομάδα, πράγμα που οφείλεται πολύ στους παλιούς παίκτες, οι οποίοι μας έχουν δεχτεί με ανοιχτή αγκαλιά στην ομάδα». Ολοκλήρωσε λέγοντας «Τέλος, θεωρώ ότι δεν έχουμε ταβάνι ως ομάδα. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά και παιχνίδι με το παιχνίδι, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35