social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Αρθροσκόπηση ο Τσερκώνης

Άρης Πετρούπολης: Αρθροσκόπηση ο Τσερκώνης

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Πετρούπολης, Παναγιώτης Τσερκώνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, καθώς υποβλήθηκε σε καθαρισμό στον εσω και έξω μηνίσκο στο γόνατό του. Εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός για τέσσερις με πέντε εβδομάδες ενώ αμέσως θα ξεκινήσει την αποκατάσταση του για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να γίνει καθαρισμός στον έξω μηνίσκο του, στον οποίο ταλαιπωρούταν με ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο σπουδαίος άσος του Άρη είχε έντονες ενοχλήσεις, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μετράει ακόμη λεπτά συμμετοχής.

Το πιθανότερο είναι να παραμείνει στα πιτς για τέσσερις με πέντε εβδομάδες για να μπορέσει να είναι έτοιμος να τεθεί εκ νέου στα πλάνα του Κώστα Βελιτζέλου.

Η ενημέρωση της ομάδας

«Ο αμυντικός του Άρη Πετρούπολης Παναγιώτης Τσερκώνης αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες εβδομάδες και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο. Παρά την ατυχία του, ο Τσερκωνης υπεβλήθη την Παρασκευή 13/10 σε επιτυχημένη επέμβαση αρθροσκόπησης και σε λιγότερες από 30 ημέρες θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Σε περιμένουμε δυνατό Τσερκω».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35