social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναιγιάλειος: Η αποστολή για το φιλικό με την Κ17 του Παναιτωλικού (30/8)

Παναιγιάλειος: Η αποστολή για το φιλικό με την Κ17 του Παναιτωλικού (30/8)

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας, θα δώσει σήμερα (18:00) ο Παναιγιάλειος στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού.

Η Αιγιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει στο «Emilleon» την Κ17 του Αγρινιώτικης ΠΑΕ σ΄ ένα φιλικό το οποίο έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Ο Νίκος Μανούρας, μετά την πολύ αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, θέλει να τους διατηρήσει σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Σούπερ Καπ της ΕΠΣΑ του Σαββάτου (2/9) αλλά και της αντίστροφης μέτρησης για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Προβλήματα απουσιών ο «μελανόλευκος» προπονητής δεν αντιμετωπίζει, πλην της γνωστής απουσίας του τραυματισμένου Αρβανίτη που θα απουσιάσει για δύο ακόμα βδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι στο σημερινό φιλικό, ο Νίκος Μανούρας, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του «μελανόλευκου» ρόστερ το οποίο θα στελεχώνουν οι: Ι. Παπαδόπουλος, Κ. Χάμος, Ν. Μαυρούλιας, Φ. Φερτάκης, Δ. Σανδραβέλης, Αλεξ. Σακελλαρόπουλος, Χ. Οικονόμου, Τ. Παπαδόπουλος, Χ. Κοντοχρήστος, Ι. Μωραΐτης, Ν. Μαχαίρας, Θ. Κοτσόκολος, Β. Μαυρόπουλος, Θ. Λουκάς, Παυλ. Λιάτος, Ανδ. Τσεκούρας, Παντ. Βιλανάκης, Η. Γκίκας, Γ. Βασίλτσης και Βαγγ. Μακρής.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35