social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυχωμένος Βύζας Μεγάρων 3-2 στο 89' τον Παναργειακό

Ψυχωμένος Βύζας Μεγάρων 3-2 στο 89' τον Παναργειακό

 Παλληκαρίσια πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Βύζας Μεγάρων. Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη ήταν αποφασισμένο να μην χάσει σήμερα και στο 89' πήρε σπουδαίο «τρίποντο» με 3-2 επί του ισχυρού Παναργειακού, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χαϊκάλη, που σκόραρε δύο φορές. 

Οι Μεγαρίτες στο πρώτο μέρος ευτήχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την ανάπαυλα με τέρμα του Χαϊκάλη(45'+1). Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη αντέδρασαν και έφτασαν στο 1-1 με τον Αμπντέλ Σαλάμ στο 53'. Όμως ο Βύζας είχε απάντηση σε όλες τις δυσκολίες, καθώς πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Φουάση στο 66'. 

Ο Παναργειακός πίεσε στη συνέχεια και εκ νέου ισοφάρισε στο 82' με τον Γάσπαρη. 

Στο 89' ο Βύζας κατάφερε να πάρει το ματς με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χαϊκάλη και να κατακτήσει μια νίκη ψυχολογίας, που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια. 

Διαιτήτευσε ο Ζαχαρόπουλος(Ανατολικής Αττικής).

ΒΥΖΑΣ(Γιώργος Αρχοντάκης): Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Νέρες(60' Καραγιάννης Μ.), Χαϊκάλης(95' Λεβεντούρης), Πίνης, Μίτσκο(60' Χατζάκος), Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης Ι. 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ(Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος(46' Σακελλαρόπουλος), Αμπνέλ Σαλάμ, Ροκάι, Χατζηβασιλειάδης(80' Καρέλης), Μαρίνης(50' Γάσπαρης), Λόπες(79' Τσιράκης), Μούγιος, Φλώρος, Ελευθεριάδης, Πρίκας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35