social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θλίψη στον Αστέρα Μαγούλας: «Έφυγε» το ιδρυτικό μέλος Μελέτης Ρήγος

Θλίψη στον Αστέρα Μαγούλας: «Έφυγε» το ιδρυτικό μέλος Μελέτης Ρήγος

 Μια μεγάλη δόξα του ελευσινιώτικου ποδοσφαίρου «έφυγε» χθες από τη ζωή. Ο Μελέτης Ρήγος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Αστέρα Μαγούλας απεβίωσε χθες, σκορπώντας τη θλίψη σε όλη την κοινωνία της Ελευσίνας και ειδικά του Αστέρα Μαγούλας, στον οποίο υπήρξε ηγετική μορφή και σαν αθλητής, αλλά και σαν παράγοντας. 

Είχε αγωνιστεί στην ομάδα του  Πανελευσινιακού τη δεκαετία του '70, ενώ το 1980 ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της σύστασης του Αστέρα Μαγούλας. Το ενδιαφέρον του για την περιοχή είχε εκδηλωθεί και σε άλλες πολλές κοινωνικές δραστηριότητες και ήταν αγαπητός από όλους. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Αστέρα Μαγούλας: 
«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μελέτη Ρήγου. Η ανάρτηση που κοινοποιείται μας δίνει μια μικρή γεύση από όσα πρόσφερε ο Μελέτης στον σύλλογο μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τον συνονόματο ξάδερφο του εκλιπόντος, Μελέτη Ρήγο, για όλο αυτό το υπέροχο αρχείο φωτογραφιών που μας δίνουν την ευκαιρία να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι για τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει ουκ ολίγα γι'αυτό το συλλογο. Φίλε Μελέτη καλο ταξίδι, σε ευχαριστούμε πολύ». 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35