social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με «καρδιά» πρωταθλητή ο Απόλλων Ποντίων απέκλεισε με 2-0 τον «πανάκριβο» Ασπρόπυργο

Με «καρδιά» πρωταθλητή ο Απόλλων Ποντίων απέκλεισε με 2-0 τον «πανάκριβο» Ασπρόπυργο

 

Το «αφεντικό» της πόλης παραμένει ο Απόλλων Ποντίων. Οι περσινοί πρωταθλητές και φιναλίστ του Κυπέλλου έριξαν ακόμα ένα...βαρύ χαστούκι στον συντοπίτη υπερενισχυμέο Ασπρόπυργο, τον οποίο επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 και πήραν μια πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, απέναντι στον πολυνίκη του θεσμού. 

Οι φιλοξενούμενοι του Μπάμπη Λιαΐλιά, αρκετά καλά διαβασμένοι περιόρισαν τον πολύ ισχυρό Ασπρόπυργο και «καθάρισαν» τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 12' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χαϊλι από τον Δρυμούση, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ατματσίδης, για να διπλασιάσει στο 31' ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αθανασιάδης. 

Ο Ασπρόπυργος προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι με τον Φυσαράκη στο 43'. 

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα, προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να ξανά μπει στο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα να κάνει έξυπνη διαχείριση και να παίρνει το ματς. 

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας. 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Δρυμούσης(46' Πίνης), Φαμέγκος, Φυσαράκης, Μπέλερης, Δηλαβέρης, Τούσης(46' Τόρα), Στρατιδάκης, Δουκάκης(71' Γεωργιάδης), Σερέπας(84' Ρούσσος). 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσούλφας, Λάσκος, Πουρουζίδης, Κουράβελας, Πετσίτης, Κουλόλι, Χαϊλι, Μαυράκης, Κόρμαλης, Ατματσίδης, Αθανασιάδης. 

 

ΦΩΤΟ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35