social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγκάλιασε» τον τίτλο ο Μανδραϊκός, 1-0 με πέναλτι εκτός τον Ασπρόπυργο

«Αγκάλιασε» τον τίτλο ο Μανδραϊκός, 1-0 με πέναλτι εκτός τον Ασπρόπυργο

 «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα είναι πλέον ο Μανδραϊκός. Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη πήρε το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, επικρατώντας στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου με 1-0 του τοπικού Ασπρόπυργου, ξέφυγε στην κορυφή με επτά βαθμούς και πολύ δύσκολα πλέον θα χάσει τον τίτλο. 

Το μεγάλο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής έγινε μπροστά σε περίπου 800 άτομα που βρέθηκαν στις κερκίδες, μέσα σε αθλητικά και πολιτισμένα πλαίσια, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. 

Ένα ματς που καθ' όλη τη διάρκειά του ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Μανδραϊκό να φαίνεται κατά γενική ομολογία πιο απειλητικός και επικίνδυνος, εν αντιθέσει με τον Ασπρόπυργο που φαινόταν το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, λόγω ελλείψεων. 

Θα έλεγε κανείς ότι το ματς όδευε προς ένα «νευρικό» 0-0, όμως στο 84' έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο βιρτουόζος Λελούδας μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από το μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη, με το διαιτητή Βάτσιο να δίνει σωστά χωρίς δεύτερη σκέψη το πέναλτι, το οποιό μετέτρεψε σε γκολ ο εμβληματικός Χριστόφορος Πασαλίδης, χαρίζοντας την πιο πολύτιμη φετινή νίκη στην ομάδα του. 
Λίγο μετά το γκολοι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα(87'),καθώς στους πανηγυρισμούς ο γκολκίπερ Μαβίδης ξέφυγε με χειρονιμίες προς την κερκίδα με αποτέλεσμα να αποβληθεί. 
Ακριβοδίκαιος στα σφυρίγματά του ο Αριστείδης Βάτσιος, που για ακόμη ένα ντέρμπι έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας και κράτησε το ματς χωρίς να ξεφύγει και ήταν κοντά πάντα σε όλες τις φάσεις. 
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Κύργιας, Κρητικός, Τούσης(60' Τσιανάκας), Ρούσσος(82' Ζιώβας), Τσιγγόπουλος(60' Μουστάκα), Δηλαβέρης, Φυσαράκης, Φλέγκας. 
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μαβίδης, Φραγκόπουλος, Λογοθέτης Α., Παντίδος, Λαμπρίδης, Καλικαντής, Γιουκαρής, Χαλβατζίου, Πετσίτης(88' Λογοθέτης Φ.), Πασαλίδης(88' Παλιγγίνης), Στίσι(65' Λελούδας).

Σχετικά άρθρα

Ευχές στον... μπαμπά Αργυρόπουλο από τον Ασπρόπυργο

Τα «αντράκια» του Βύζαντα Μεγάρων 3-0 στο «Γ. Ρουμελιώτης» τη Λαμπερή Ελευσίνας

Αύριο(25/1) συγκροτείται σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΠΣΔΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35