social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεκίνησε» κι ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, 3-1 τον Γρανίτη

«Ξεκίνησε» κι ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, 3-1 τον Γρανίτη

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Χαϊδάρι και το ρεπό της 2ης αγωνιστικής, ο Απόλλων Ποντίων πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ, όπου δίνει τη δική του μάχη ανόδου μέσα από τον 7ο όμιλο.

Στο γήπεδο Γκορυτσάς η ομάδα του Ασπροπύργου επιβλήθηκε με 3-1 του Γρανίτη Αγ. Μαρίνας και πλησίασε τις πρώτες τρεις θέσεις που προσφέρουν και τα ισάριθμα εισιτήρια.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Κουσίδης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 34' ο Αθανασιάδης με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 45' ο Τσουτσάνης είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο 70' η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μποντούρι με δεύτερη κίτρινη. Παρ' όλα αυτά, βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν στο σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα (74') με σουτ του Κοκάκη σε αντεπίθεση (2-1). Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ν.Γ. Παπαδόπουλος βρήκε δίχτυα με πλασέ και «σφράγισε» το «τρίποντο» για τον Απόλλωνα.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης (Πειραιά), Γκουβάς-Κωστάκης (Αν. Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡ. (Γιώργος Αδάκτυλος): Μαβίδης, Καψής (87' λ.τρ. Πουρουζίδης), Φραγκόπουλος, Πουλικίδης, Πετσίτης, Κουρούμα (74' Ν. Παπαδόπουλος), Τσουτσάνης (74' Ν. Παπαδόπουλος), Κομιώτης, Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης

ΓΡΑΝΙΤΗΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης, Ανδ. Κολομπάκης (80' Στεφανίδης), Κατσαρός (80' Κελάκης), Η. Στεφανίδης, Πατρικάκης, Παπακαστρίτσιος, Μπεριάδης (60' Νάστο), Σ. Κολομπάκης (66' Μεγαλακάκης), Μποντούρι, Παπαδάκης, Ρουσσάκης (46' Κοκάκης).

 


Σχετικά άρθρα

Μόνος πρώτος ο Μανδραϊκός, πήρε το ντέμρπι 1-0 τον Απόλλωνα Ποντίων

Φίλαθλοι Απόλλωνα Ποντίων: «Δώστε τους ένα μάθημα κι ας χάσετε κάποιους ψηφοφόρους...»

Αδάκτυλος: Στο Χαϊδάρι δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τέτοιων αγώνων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35