social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη μεταγραφή της ιστορίας της η ΑΕΡ Αφάντου με Κουτσιανικούλη!

Τη μεταγραφή της ιστορίας της η ΑΕΡ Αφάντου με Κουτσιανικούλη!

Έχει ως σκοπό με την παρθενική συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η ΑΕΡ Αφάντου να «κλέψει» τις εντυπώσεις όχι μόνο με την παρουσία της στα παιχνίδια, αλλά και με τις εξωαγωνιστικές της κινήσεις!

Σήμερα (17/10) το μεσημέρι έγινε γνωστή από το γραφείο dzm.anagement η μετακίνηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στην ομάδα της Ρόδου, που αποτελεί ασφαλώς και τη σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου! Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα πριν λίγα εικοσιτετράωρα, με τους ιθύνοντες της ΑΕΡΑ να κινούνται τάχιστα και να προχωρούν στην απόκτησή του!

Η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει: «Το γραφείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία σπουδαία μεταγραφή. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΡ Αφάντου. Η ομάδα της Ρόδου πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της, μια μεταγραφή που ακούει στο όνομα 'Βασίλης Κουτσιανικούλης'. Οι συστάσεις περιττές, ο Βασίλης έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Καβάλα και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 


Σχετικά άρθρα

Κηπούπολη: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας-Τέτοιες παρουσίας μας δυναμώνουν»

Νίκη στο τελευταίο φιλικό για τον Άρη Πετρούπολης, 2-0 εκτός τη Δάφνη Π. Φαλήρου

Γιάννης Πέτρου: «Δυο μέτρα και δυο σταθμά απ' την Κυβέρνηση»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35