social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» στα Ζωνιανά ο Άρης Πετρούπολης, 1-1 με Ερμή

«Σκόνταψε» στα Ζωνιανά ο Άρης Πετρούπολης, 1-1 με Ερμή

Η τρίτη επίσκεψη του Άρη Πετρούπολης στην Κρήτη για τη φετινή σεζόν δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Οι ερυθροκίτρινοι άφησαν δύο βαθμούς στα Ζωνιανά, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 22ο λεπτό χάρη σε προσωπική προσπάθεια του Λίτσκα, που έκλεψε την μπάλα, κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-0. Ωστόσο, μόλις τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσίτσαρη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη. Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς να αλλάξει κάτι, παρά την πίεση του Άρη και τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του Ερμή, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου υπήρξε δεκαπεντάλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων προς τον πρώτο βοηθό Παπαδάμ. 

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Παπαδάμ-Πουλόπουλος (Πειραιά)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δεσποτόπουλος, Ν. Ζερβός (78' Τουρνάκης), Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Λίτσκας (59' Κουκούλης), Κεφαλούκος, Κωστάκης, Αυγουστάκης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Κορώνης (67' Στ. Κρητικός), Γ. Κρητικός, Γκότοβος, Τσιτσάρης, Θεοχάρης, Βλαχομήτρος (67' Καρδάμης), Παλτόγλου (55' Χρ. Ρέτσος), Τσιλιγκίρης, Πίσπας.

(photo: rethymnosports.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35