social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αφίχθη στη Ρόδο ο Κιάσσος – Η επίσημη ενημέρωση των πράσινων

Αφίχθη στη Ρόδο ο Κιάσσος – Η επίσημη ενημέρωση των πράσινων

Τις πρώτες του στιγμές στη Ρόδο διάγει ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των πράσινων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μανώλη Σκύβαλο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ενημέρωση του νησιωτικού συλλόγου, ο 47χρονος προπονητής έχει αφιχθεί ήδη στο «σμαραγδένιο νησί», όπου είχε σύσκεψη με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κιάσσο! Ο Κώστας Κιάσσος έχει ένα 'βαρύ' βιογραφικό ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής. Είναι γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου 1975 με καταγωγή από τα Χανιά. Έχει περάσει από ΑΕ Μυλοποτάμου, Άγιο Νικόλαο, Αλμυρό Γαζίου, Άρη Σούδας, Κόρινθο και τελευταία ήταν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Βρίσκεται ήδη στο νησί μας, παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση και ακολούθησε σύσκεψη με το προπονητικό επιτελείο. Κοουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ρόδου και ευχόμαστε μαζί, να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35