social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε... κέφια ο Ηλυσιακός, 2-0 τον ΑΟ Υπάτου

Είχε... κέφια ο Ηλυσιακός, 2-0 τον ΑΟ Υπάτου

Άλλη μία σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο καταπληκτικός Ηλυσιακός και παρέμεινε στην πρώτη τριάδα της κατάταξης, στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη υποδέχθηκε στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου τον ΑΟ Υπάτου, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0, μετουσιώνοντας την πλήρη υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο. Η νίκη αυτή, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό χάρη σε διαγώνιο σουτ του Κασσιανού (1-0), ενώ στο 50' ο Χριστόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους παρά τις ευκαιρίες για πιο ευρεία επικράτηση. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού να γνωρίζουν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, που σε ακόμη ένα ματς έφυγαν «γεμάτοι» από το γήπεδο!

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης (Δυτ. Αττικής), Δρίβηλας (Αχαΐας)-Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λετσο, Καλος (63' Παρασκευοπουλος), Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Σουβατζογλου, Τσέργας (77' Βρυώνης), Μακριδης, Χαρίτος, Κάρδαρης, Λέκκας (67' Γιαννόπουλος), Κασσιανος

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Βαλμάς, Γλυνός, Καλλιτσουνάκης (70' Κουέσι), Σταγάκης, Μπακαούκας (60' Πολυμέρης), Μπούσης, Αλμπάνης (46' Αρμένης), Τιάγκο (80' Παρασκευόπουλος), Παπουτσογιαννόπουλος (80' Κατσουρός), Ποτουρίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35