social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια για Προοδευτική, 0-0 με Επισκοπή

Απώλεια για Προοδευτική, 0-0 με Επισκοπή

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της η Προοδευτική και, μοιραία, έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι «βυσσινί» έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο την Επισκοπή (0-0), που από την πλευρά της πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασαν το γκολ στο 7ο λεπτό, όμως ο Γιαγκιόζης απέκρουσε σωτήρια στην κεφαλιά του Σταθόπουλου. Λίγο αργότερα ο Θεοδωρίδης δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το παιχνίδι και να πλησιάζουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή. Στο 30' η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι από την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Τζωρτζινάκη και στο 34' το δυνατό σουτ του Δωματά πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κορυδαλλού πίεσε για το γκολ της νίκης, που όμως δεν ήρθε. Στο 55' ο Θεοδωρίδης σούταρε λίγο άουτ, στο 65' ο Βουργουντζής σούταρε αλλά ο Γιαγκιόζης απέκρουσε και πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ σε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Θεοδωρίδη. Στο 70' η κεφαλιά του Χάιδου και στο 74' το σουτ του Τζωρτζινάκη έφυγαν άουτ, με τις δύο τελευταίες καλές στιγμές στο ματς να ανήκουν στην Προοδευτική. Στο 82' ο Γκόγκα δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε από πλεονεκτική θέση και στις καθυστερήσεις ο Πετράκης σούταρε άστοχα από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητές: Ζήσης (Δωδεκανήσου), Τζέλος-Ρούσσος (Αθηνών)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Σωτήρης Τζουρμερκιώτης): Πράνταλος, Ανδριόπουλος, Μανδαμαδιώτης (39' λ.τρ. Πετράκης), Νικολόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βουργουντζής, Γκόγκας, Θεοδωρίδης, Λαζαρίδης, Σταθόπουλος, Τσακίρης (46' λ.τρ. Ξενοπανάγος)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Κεφαλάς, Λίμα, Μίχος, Πάτας (70' Μεργέμογλου), Χάιδος, Κοναγκάγια, Λέκα (65' Μέτα), Τζωρτζινάκης (60' Δημητρακούδης) Δωματάς, Κάμερον.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35