social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «τρίποντο» ο ΠΟ Ατσαλένιου στο Χαϊδάρι (0-1)

Σπουδαίο «τρίποντο» ο ΠΟ Ατσαλένιου στο Χαϊδάρι (0-1)

Έχει τον τρόπο του στο φετινό Πρωτάθλημα να παίρνει μεγάλες εκτός έδρας νίκες ο ΠΟ Ατσαλένιου και το απέδειξε και σήμερα (5/11)!

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου φιλοξενήθηκε στο «Τ. Χαραλαμπίδης» από τον ΑΟ Χαϊδαρίου και κατάφερε όχι μόνο να αποφύγει την ήττα, αλλά στο τέλος να πετύχει ένα σπουδαίο «τρίποντο» (0-1), που έχει σημασία τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. «Χρυσός» σκόρερ για τους πράσινους ήταν ο Μέμος, ο οποίος μπήκε στο ματς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο 82' πέτυχε με πλασέ από πλάγια θέση το γκολ που έμελλε να κρίνει το ματς (0-1).

Κατά τα άλλα, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο πρώτο μέρος και να έχουν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν εκείνοι το σκορ. Πλέον χαρακτηριστική είναι η απίθανη τριπλή ευκαιρία που σημειώθηκε στο 32ο λεπτό: ο Αποστολόπουλος κινήθηκε διαγώνια στην περιοχή και από τον άξονα σούταρε στη ρίζα της δεξιάς δοκού και στη συνέχεια οι Αργυρίου και Μέξης νικήθηκαν από τον Καβουσάκη σε αλλεπάλληλες προσπάθειές τους να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ ισορρόπησε και, μάλιστα, έγινε η ομάδα που έδειχνε πιο ικανή να απειλήσει. Στο 59' ο Καϊμακαμούδης βγήκε μόνος απέναντι στον Ανδριόλα αλλά σούταρε μόλις άουτ με το αριστερό πόδι, για να φτάσουμε στο 82' όπου ο Μέμος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στον υπολειπόμενο χρόνο οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι αντίπαλοί τους έκλεισαν τους χώρους και κράτησαν τους βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 6ο λεπτό ο Ερρίκος βρέθηκε απέναντι στον Καβουσάκη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, έπεσε στο έδαφος από τράβηγμα του Ζέλιου, όμως ο διαιτητής Κολορίζος άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων και της εξέδρας. 

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Κωστάκης, Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Ρόπας, Ζίζηλας, Κατσάρας, Τσιούλος, Μπέλερης (71' Γκρέμπι), Μουκίδης, Ερρίκος (55' Ίγκορ), Αποστολόπουλος, Αργυρίου

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος (53' Μέμος), Ζέλιος, Λουμπάκης, Ψαράς (60' Γιακουμάκης), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Νύκταρης (77' Μπέης), Σφυρογιαννάκης (53' Βοργιάς), Χαρίτος, Κασωτάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35