social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επανήλθε στις επιτυχίες η Ρόδος, 3-1 την ΑΕΡ Αφάντου

Επανήλθε στις επιτυχίες η Ρόδος, 3-1 την ΑΕΡ Αφάντου

Πήρε το ντέρμπι του νησιού ο ΑΣ Ρόδος απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου και επανήλθε στις νίκες, μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1, σε ένα παιχνίδι που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 56' ο Μπαρμπαρούσης με γυριστό σουτ (1-0), με τον Τρόκα να σκοράρει με σουτ τρία λεπτά αργότερα (59') για το 2-0. Στο 85' ο Νόνης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μανουσάκη και ο Κιοσέογλου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που υποδείχθηκε για το 2-1, όμως οι γηπεδούχοι με γκολ του Δούμτση με πλασέ στο 94' «κλείδωσαν» το «τρίποντο» για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Ρηγόπουλος (Ηλείας), Ρούσσος-Γκούντας (Αθηνών)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Γκάιδας): Μανουσάκης, Τρόκα, Πατσιαβούρας, Καρρίκι, Καψάλης, Αργκιλέσι, Λάσκαρης (95' Ζόγκας), Τσούτσης, Κέρη, Ζούνης (54' Δούμτσης), Μπαρμπαρούσης

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Κορλός (60' Χατζησάββας), Στοΐνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι (75' λ.τρ. Κιοσέογλου), Νόνης, Αποστολίδης (68' Αντωνίου), Λαθούρης, Γκέτσι, Κουτσιανικούλης (75' Φερεντίνος), Ζέλεφ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35