social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος: Κάθε Κυριακή θα πρέπει να καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο

Ψυρόπουλος: Κάθε Κυριακή θα πρέπει να καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο

Ανέλαβε... να βγάλει τον Φωστήρα από την δύσκολη βαθμολογική θέση αποδεχόμενος την πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση Καζαντζή-Πετρινώλη.

Ο λόγος για τον Κώστα Ψυρόπουλο, έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία και έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στις επιτυχίες του Φονέα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η 3η επιστροφή του κ. Ψυρόπουλου στο σύλλογο αφού ειχε διετελέσει και πάλι προπονητής των κιτρινόμαυρων τη σεζόν 2015-2016 ενώ η πρώτη του θητεία ήταν τη σεζόν 2010-2011, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες όπως η κατάκτηση του νταμπλ!

Ο Καλαματιανός προπονητής μετράει μέχρι στιγμής θετικό απολογισμό αφού εάν εξαιρεθεί η ήττα από τον Πανιώνιο, ματς στο οποίο ο κ. Ψυρόπουλος βρίσκονταν μόλις μερικές ώρες στην ομάδα, η εικόνα της ομάδας έχει αλλάει άρδην.

Την Κυριακή οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται στο γήπεδο του Μοσχάτου τον Ερμή Ζωνιανών και άπαντες αναγνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή που αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει λέγοντας τα εξής

''Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Έχουμε κάνει δυο πολύ σημαντικά αποτελέσματα κόντρα στο Χαϊδάρι και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Προσπαθούμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δώσουμε αρκετές πληροφορίες στους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στα δικά μου θέλω και έχουν αντιληφθεί όλοι τη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε. Σίγουρα επειδή υπάρχει η εμπειρία και η ικανότητα από τους παίκτες του ρόστερ είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος και η ομάδα θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση. Πλέον οι παίκτες έχουν καλή απόδοση και σε ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και πιστεύουμε ότι όσο περνούν τα ματς θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Θέλουμε να έχουμε την ίδια αγωνιστική συνέχεια που είχαμε στα προηγούμενα ματς και να συνεχίσουμε αυτη την προσπάθεια και στο ματς της Κυριακής με τον Ερμή Ζωνιανών. Παροτι δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, που αποτελεί το μεγαλό μας όπλο, οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβουμε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και να τονωθεί η ψυχολογία μας''.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της διοίκησης σχολίασε:

''Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια σε δύσκολα οικονομικά εποχές. Μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε και οι άνθρωποι δείχνουν ότι αγαπάνε με ανιδιοτέλεια την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να καταθέτουμε κάθε Κυριακή και τη ψυχή μας στο γήπεδο προκειμένου στο τέλος κάθε αγώνα να τους κάνουμε χαρούμενους.

Όσον αφορά τον κόσμο μας, θέλουμε τη στήριξη του κάθε Κυριακή διότι μας δίνουν μεγάλη ώθηση και αποτελεί διαχρονικά το 12ο παίκτη της ομάδας.

Άλλωστε ο Φωστήρας στηρίζεται στη δύναμη των φιλάθλων του καθώς σε δύσκολες καταστάσεις δείχνουν ότι βγαίνουν μπροστά για το καλό της ομάδας''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35