social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ελπίδας η Αγ. Παρασκευή, 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Νίκη ελπίδας η Αγ. Παρασκευή, 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη πανηγύρισε σήμερα (5/11) η Αγία Παρασκευή και αναπτέρωσε της ελπίδες της να μπει στη διεκδίκηση της παραμονής στην Κατηγορία.

Η «Σάντα» υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Πειραιά και επικράτησε με 3-0, μετατρέποντας το πρόσημο σε θετικό μπροστά από τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Οι μελανόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 24ο λεπτό με κεφαλιά του Κοντοέ μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0) και στο δεύτερο ημίχρονο εδραίωσαν την επικράτησή τους με δύο γκολ του Καραγιάννη. Στο 67' σημείωσε το 2-0 με πλασέ και στο 72' αξιοποίησε πάσα του Μυτάκη, για να γράψει το 3-0 αφού προσπέρασε και τον γκολκίπερ Μπονατάκη. Από την άλλη, η ομάδα των Καμινίων είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 48ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Σπανός από θέση εκτός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Κουλοχέρης-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης (78' Κουρακλής), Κοντοές, Κόρτσταμ (78' Πρίφτης), Στυλιανόπουλος (59' Μυτάκης), Μούζος, Κατίδης, Κουτσουπιάς (59' Δημητρίου), Δακτυλίδης, Καραγιάννης (78' Κυριζάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Τσάκωνας, Μύρκος, Παπαθανασίου, Κοζάκης (72' Αποστολου), Κοτσερίδης, Κακούσιος (46' Χοτζάι), Ζορμπάς (72' Αντωνιάδης), Σπανός, Μουκίδης, Ρηγόπουλος (46' Αλεξανδράκης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35