social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησε» και με Φωστήρα ο Απόλλων Σμύρνης (0-0)

«Κόλλησε» και με Φωστήρα ο Απόλλων Σμύρνης (0-0)

Ούτε τώρα ήρθε η πρώτη νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχθηκε στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης τον Φωστήρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία και τους κυανόλευκους να φτάνουν στους 7 βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να καταφέρνουν να δημιουργήσουν, αφού οι φιλοξενούμενοι φρόντιζαν να πιέζουν ψηλά και να μην επιτρέπουν σε επικίνδυνες μετατοπίσεις τον αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά, στο 17' ο Απόλλων «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Καραγκιολίδης έκανε κακή έξοδο σε προσπάθεια του Περδόμο, η μπάλα έφτασε στον Τασιούλη, όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από αμυνόμενο πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με συνέπεια να μην υπάρξουν ευκαιρίες και, έτσι, να παραμείνει το 0-0 μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Μπέγκος (Αργολίδας), Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)-Μακρής (Αργολίδας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Κιρκιλιανίδης, Πριόνας, Λιάκος, Πανουργιάς, Νοζάντζε (75' Καραγκούνης), Πιαστόπουλος, Τασιούλης (86' Σπαρτιάτης), Περδόμο (60' Γκουεσάν), Σάλλα, Παπαχρονόπουλος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβλατσίδης, Λαμπρίδης, Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Στεφάνοβιτς, Τόλιος, Πανταζέλος, Τσιμπόκας, Καλάγια, Οικονομίκος (63' Αλέξης (89' Γαϊτάνης)).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35