social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλοι με ωραία μπάλα Αστέρας Βάρης και Παναιγιάλειος (1-1)

Ισόπαλοι με ωραία μπάλα Αστέρας Βάρης και Παναιγιάλειος (1-1)

Ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα του δημοτικού σταδίου Βάρης το απόγευμα της Κυριακής (5/11).

Σε ένα από τα σημαντικά ματς της 9ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, Αστέρας Βάρης και Παναιγιάλειος έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους μπροστά στις δύο εστίες και τους Αιγιώτες να φτάνουν πιο κοντά στο «τρίποντο». Ήταν εκείνοι, άλλωστε, που πήραν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου ο Λουκάς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν στο 81ο λεπτό με μία ασύλληπτη λόμπα του Ντούλια από μακρινή απόσταση (1-1).

Διαιτητές: Θώμογλου, Καμπιώτης-Μπόντζος (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα (75' Σακελλαρίου), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (66' Καλέλα), Ντιαγνέ, Μπελαβράκης, Χριστίνης, Μπερνιδάκης (75' Ζαπατίνας), Ντούλιας, Μάγγος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Σκούτας (71' Βασίλτσης), Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Λουκάς (82' Πατρώνης), Κραγιόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35