social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθια» στη Ρόδο η ΑΕ Ερμιονίδας, 1-1 με Ιάλυσο

«Όρθια» στη Ρόδο η ΑΕ Ερμιονίδας, 1-1 με Ιάλυσο

Έναν πολύτιμο βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή της η ΑΕ Ερμιονίδας, στη μάχη που θα δώσει στον 3ο όμιλο για παραμονή στη Γ' Εθνική.

Για την 9η αγωνιστική η ομάδα του Π. Διλμπέρη απέσπασε το ισόπαλο 1-1 στο Οικονομίδειο στάδιο απέναντι στον Ιάλυσο, που δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα του και να «σκαρφαλώσει» σκαλοπάτια στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41' με πλασέ του Τάσιου έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Αρσενίδη (0-1), με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 60' με πλασέ του Κάμπα μετά από ενέργεια και πάσα του Εμπουμπά (1-1). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι ερυθροκίτρινοι άσκησαν πίεση, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την ανατροπή, όμως το γκολ της νίκης δεν ήρθε.

Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Δαφερέρας-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Χατζηνικόλας (46' Ιντρίζι), Γιώργου (78' λ.τρ. Πάνος), Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης, Βλαχάβας, Αθανασίου, Τζουανάκης, Κάμπα, Εμπουμπά
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Δηλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σαρτόρι, Τριμπόνιας (63' Κορακιανίτης), Πορφυρόπουλος (77' Ζεκιράι), Αρσενίδης (55' Λαλόρ), Τάσιος, Κουζής, Ψύχας, Φυτόπουλος (55' Διγκόζης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35