social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθιος» ο Απόλλων Σμύρνης στο Ατσαλένιο, 1-1 με ΠΟΑ

«Όρθιος» ο Απόλλων Σμύρνης στο Ατσαλένιο, 1-1 με ΠΟΑ

Μετά από δέκα αγωνιστικές δεν έχει «γευτεί» ακόμα τη χαρά τη νίκης, αν μη τι άλλο όμως ο Απόλλων Σμύρνης παλεύει με όλες τις δυνάμεις του και είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να το κάνει μέχρι την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου»!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» απέσπασε την όγδοη ισοπαλία της σε δέκα παιχνίδια (!), μένοντας «όρθια» και στο γήπεδο Ατσαλένιου, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον τοπικό ΠΟΑ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 9ο λεπτό, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε ο Καραγκούνης, για να πάρουν το προβάδισμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε σουτ του Νύκταρη μετά από γύρισμα του Μέμου και ασταθή απόκρουση του Νίκα (1-0). Στο 69' οι πράσινοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, όταν ο Ικεότσα σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και ο Νίκας πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση. Στο 72' ο Ρέτζος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ, για να φτάσουμε στο 78' όπου ο Νάτος υπέπεσε σε πέναλτι στον Ράμμο και ο Πιαστόπουλος από την άσπρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κυριακίδης, Σιγανός-Θεοδοσάκης (Λασιθίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ψαρράς, Λουμπάκης, Μέμος (77' Νάτος), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (4' λ.τρ. Βοργιάς), Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης (59' Δαμιανάκης), Χαρίτος, Κασσωτάκης (77' Πέριτς), Ικεότσα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Νίκας, Κιρκιλιανίδης (46' Πιαστόπουλος), Πριονάς (73' Βλασόπουλος), Λιάκος (67' Τσούμπας), Ρέτζος, Πατίλας, Σάλλα, Νοζάντζε, Σπαρτιάτης (46' Περδόμο), Καραγκούνης (75' Ράμμος), Τασιουλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35