social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Ελλοπιακό

Ανεβαίνει ο ΑΟΑΝ, 2-0 τον Ελλοπιακό

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΑΟΑΝ, μετά από εκείνη στα Ζωνιανά κόντρα στον Ερμή, και επέκτεινε την ανοδική του πορεία στην κατάταξη του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Α. Ανδρουλάκη επικράτησε με 2-0 απέναντι στον Ελλοπιακό, που ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής στη Βοιωτία με... άδεια χέρια.

Στο 22ο λεπτό ο Πήλιος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 86' ο Πλουσής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ενδιάμεσα, στο 46', ο Αλεξάκης είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στη σέντρα που επιχείρησε και μετά την κόντρα στον Καλαμπόκα, αλλά και την προσπάθεια του γκολκίπερ Κυριατζή να απομακρύνει.

Διαιτητές: Σταύρου, Κακάνης-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Ψιμόπουλος, Μουστάκης, Τσιλεδάκης, Πιθαρούλης, Καμαρά, Χριστογιάννης, Κάρλος, Μαρινάκης (78' Πλουσής), Κατσικοκέρης, Πήλιος (88' Μαρκάκης), Μαρτσάκης (19' λ.τρ. Αλεξάκης)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Γεωργίου, Τσέλλος (72' Ικπινόμπα), Λάμπρου (72' Σαντζάκου), Μεγάλος (88' Κωστακόπουλος), Ριζάι, Κυπραίος, Καλαμπόκας, Χασάι (88' Μποκέτσου), Χατζηαντωνίου, Βιέννας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35