social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Παναργειακός το ντέρμπι, 1-0 την Κόρινθο

Ο Παναργειακός το ντέρμπι, 1-0 την Κόρινθο

Είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός γειτονικού ντέρμπι το παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Άργους. Είχε πάθος, μονομαχίες, αποβολές, παράπονα από τη διαιτησία.

Είχε, όμως και νικητή! Ο Παναργειακός λύγισε με 1-0 την Κόρινθο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του ομίλου, όπου βρίσκεται πάλι ο Αστέρας Βάρης. Οι «λύκοι» έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίκα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η παράβαση υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Ελευθεριάδη, με τον Πρίκα να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 53' και να σημειώνει το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εκφράστηκαν και επισήμως σε ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κορίνθιοι είχαν τρεις αποβολές ποδοσφαιριστών τους, έμειναν με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φωνάζουν και για το πέναλτι με το οποίο επικράτησαν οι γηπεδούχοι.

Κατά τα άλλα, στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Άργους έγινε ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και τις μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισαν δύο κεφαλιές του Ροκάι και του Αναστασόπουλου που έφυγαν αμφότερες άουτ, ενώ στο 14ο λεπτό είδε την κόκκινη κάρτα ο -ευρισκόμενος στον πάγκο της ομάδας του- Συρεγγέλας με αιτιολογία εξύβριση προς τον διαιτητή. Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ, ενώ στο 70' απέκτησαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Αναστασόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα απείλησαν για ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Γάσπαρη, Χατζηβασιλειάδη, Ντε Σόουζα και Τσιράκη. Στο 89' αποβλήθηκε και ο Αργυρόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα, επίσης για εξύβριση, με την Κόρινθο να συνεχίζει με εννέα στον αγωνιστικό χώρο! Παρ' όλα αυτά, είχε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει στο 90' με πρωταγωνιστή τον Καλούση. Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Πουλόπουλου βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους να ωρύονται με τις αποφάσεις του.

Διαιτητές: Πουλόπουλος, Παγουρτζής (Πειραιώς)-Ιωάννου (Βοιωτίας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης (79' Γάσπαρης), Ροντρίγκες (61' Μούγιος), Μαρτίνς, Φλώρος, Ελευθεριάδης (71' Χατζηβασιλειάδης), Πρίκας (79' Τσιράκης)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Χατζής (81' Μερκούρη), Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζαχαράκης, Χαλάτσης, Δερμιτζάκης (71' Κοτσιανούλης), Παπουλής, Ροχάνο (71' Γεωργίου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35