social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: Θα χρειαστεί το... 101% των δυνάμεών μας για να πάρουμε αποτέλεσμα

Μεσολόγγης: Θα χρειαστεί το... 101% των δυνάμεών μας για να πάρουμε αποτέλεσμα

Στη δυσκολία της επερχόμενης αναμέτρησης με την Κόρινθο για την 11η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής στάθηκε ο Νίκος Μεσολόγγης με δηλώσεις που παραχώρησε στο Soccerlive.

Ο τεχνικός της Θύελλας Ραφήνας αναφέρθηκε, επίσης, στο αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και στη δική του επιστροφή σε έναν νομό στον οποίο εργάστηκε για μία πενταετία.

«Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στο γήπεδό μας με τη Μύκονο, μετά από ένα σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων που είχαμε. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και έρχεται πληγωμένη από μια ήττα στο Άργος. Είναι μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, με την έλευση του κ. Κούγια και κάποιων επιφανών ανθρώπων της Κορίνθου. Έχει αλλάξει σελίδα και έχει στόχο να εδραιωθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που θα επισκεφτώ ξανά τον νομό Κορινθίας γιατί έχω περάσει πέντε υπέροχα χρόνια στον ΑΟ Λουτράκι» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Έχουμε κι εμείς τα προβλήματά μας, τόσο από τραυματισμούς όσο και από τιμωρίες, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου. Άλλωστε, αυτή η κατηγορία δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Χρειάζεται σε όλα να φτάνουμε το... 101% των δυνάμεών μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στον επίλογό του ο Ν. Μεσολόγγης ευχήθηκε «να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι που θα τον ευχαριστηθεί ο κόσμος και ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστκό χώρο να κερδίσει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35