social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εκρηκτική η ΑΕΡ Αφάντου στην Ελευσίνα, 3-0 τον Πανελευσινιακό!

Εκρηκτική η ΑΕΡ Αφάντου στην Ελευσίνα, 3-0 τον Πανελευσινιακό!

Σε... ανώμαλη προσγείωση υποχρέωσε η ΑΕΡ Αφάντου τον Πανελευσινιακό, τέσσερις μέρες μετά το μεγάλο «διπλό» του στη Μύκονο, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη της, ιστορική εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Δ. Χρυσόπουλου επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 στην Ελευσίνα, δείχνοντας αποφασιστικότητα για το νικηφόρο αποτέλεσμα από τα πρώτα λεπτά. Οι νησιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό με σουτ του Γκέτσι (0-1), ενώ δέκα λεπτά μετά (22') ο Φερεντίνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 35' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νόνη στον Μακρίδη, με τον Μαράνο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, για να φτάσουμε στο 58', όπου ο Χατζησάββας δέχθηκε γύρισμα του Αποστολίδη και με πλασέ σημείωσε το 0-2. Στο 65' ο Λαθούρης «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ και στο 88' ο Κιοσέογλου έγραψε το τελικό 0-3 με καρφωτή κεφαλιά, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Νικολάκη σε πρώτη του προσπάθεια.

Διαιτητές: Μαράνος, Βλατάκης-Κατελανάκης (Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Νικολάκης, Αλεξίου, Μηλιώτης (71' Μάκο), Συριόπουλος, Καψής (46' Σάνι), Χατζηλάμπρος, Βρέτο, Οικονομόπουλος, Κουκοβίνης, Μακρίδης (83' Φωτόπουλος), Ερέρα

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβαρής, Κορλός, Στοΐνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Κεσίδης, Φερεντίνος (81' Κιοσέογλου), Χατζησάββας (61' Κουτσιανικούλης), Γκέτσι (54' Αποστολίδης), Νόνης, Ζέλεφ, Αντωνίου (46' Λαθούρης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35