social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» τον βαθμό (2-2), παραμένει σε δεινή θέση η Μαρκό

«Έσωσε» τον βαθμό (2-2), παραμένει σε δεινή θέση η Μαρκό

Την περασμένη αγωνιστική είχε πάρει «ανάσα» με τη νίκη (1-0) απέναντι στην Κόρινθο. Για την 25η αγωνιστική απέφυγε την ήττα στα Φιλιατρά, «σώζοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας στο δεύτερο ημίχρονο (2-2).

Παρ' όλα αυτά, η Μαρκό εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς παραμένει στη 12η θέση που οδηγεί στα τοπικά και πλέον βλέπει την απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας να έχει «ανοίξει» στους τέσσερις βαθμούς, μετά τις νίκες του ΠΑΟ Βάρδας, της ΑΕΡ Αφάντου και του Ιάλυσου. Το θετικό, ωστόσο, είναι πως την ερχόμενη αγωνιστική οι πράσινοι υποδέχονται την ουραγό ΑΕ Μεσολογγίου και έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσθέσουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή τους.

Οσον αφορά στο ματς της Κυριακής, οι γηπεδούχοι έθεσαν βάσεις επικράτησης στο πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν χάρη σε αυτογκόλ του Μαρκοπουλιώτη στο 27' (1-0) και σε φάουλ του Καραμπέτσου στο 35' (2-0), ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μαρκοπουλιώτη στο 48' (2-1) και του Γιαννιτσάνη στο 85' (2-2).

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Καρράς-Μπαλαρούτσος (Αχαΐας)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης (53' Σινάνι), Μπινιώρης, Μρότσκο, Μπουρδέκας, Κουτσιανούλης (88' Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος (80' Φλαριώτης), Φάκκης, Γκεβόρι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Βουτσελάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου (78' Γκαρτζονίκας), Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης (60' Σάμιος), Παυλίδης, Ευθυμίου (78' Φρέρης), Λαμπρόπουλος, Πίκουλας (67' Κιούσης), Λαζαρίδης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35