social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ατρόμητος Πειραιά: Δύο αγώνες στην Κρήτη με ένα ταξίδι

Ατρόμητος Πειραιά: Δύο αγώνες στην Κρήτη με ένα ταξίδι

Δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Κρήτη με ένα ταξίδι θα έχει την ευκαιρία να εκπληρώσει ο Ατρόμητος Περιαιά, έπειτα από σχετικές ενέργειες της διοίκησής του που τελεσφόρησαν.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα που κατέθεσαν οι κυανόλευκοι προκειμένου το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ στον Άγ. Νικόλαο και εκείνο με τον ΠΟ Ατσαλένιου στο Ηράκλειο για τη 14η αγωνιστική να γίνουν στις 7 και 9 Δεκεμβρίου, αντιστοίχως. Σημειώνεται πως τα δύο παιχνίδια ήταν προγραμματισμένα για τις 6 και 10 του ίδιου μήνα, γεγονός που εφόσον παρέμενε ως είχε, θα ανάγκαζε τους Καμινιώτες σε διπλή μετακίνηση στο νησί της Κρήτης. Πλέον, και εκτός των άλλων οφελών, οι ποδοσφαιριστές του Π. Δημητρίου θα υποστούν ασφαλώς λιγότερη ταλαιπωρία.

Από εκεί και πέρα, σε ενημέρωσή της η ομάδα του Πειραιά γνωστοποίησε πως με βάση την πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Φωστήρα την Κυριακή (3/12), υπό την εκπροσώπηση του γενικού διευθυντή, Αντώνη Καρπούζα, αποφασίστηκε «οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων να εισέλθουν μεμονωμένα από την κεντρική είσοδο και να καθίσουν στην εξέδρα αριστερά προς το κυλικείο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35