social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά ψηλά ο Άρης Πετρούπολης, 1-0 τον Περαμαϊκό

Σταθερά ψηλά ο Άρης Πετρούπολης, 1-0 τον Περαμαϊκό

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Περαμαϊκού και μείωσε τη διαφορά από τον Εθνικό Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και έφτασαν δίκαια στη νίκη που τους φέρνει σε θέση ισχύος.

Μόλις στο 2' ο Τσίτσαρης βρέθηκε σε θέση βολής μετά από κόρνερ όμως το σουτ πέρασε άουτ.

Στο 5' το σουτ του Μαγκάκη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43 και 44' ο Θεολογής στάθηκε τυχερός αφού αρχικά ο Στέλιος Κρητικός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ μπλόκαρε στο επόμενο λεπτό το σουτ του Τσιλιγκίρη.

Στο 46' το φάουλ του Τσιλιγκίρη βρήκε σε ετοιμότητα τον Θεολογή που απομάκρυνε αρχικά για να στείλει στη συνέχεια της φάσης τη μπάλα ο Θεοχάρης άουτ.

Στο 48' ο Κορώνης έκανε τη σέντρα η μπάλα κατέληξε στον Στ. Κρητικό που με τη σειρά του τροφοδότησε τον Τσίτσαρη, με τον τελευταίο να στρώνει στο Βλαχομήτρο και τον έμπειρο εξτρέμ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Γκότοβου πέρασε άουτ μετά το κόρνερ του Τσιλιγκίρη.

Στο 50' ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ όμως ο Στέλιος Κρητικός που γύρισε τη μπάλα είδε τον τερματοφύλακα Θεολογή να μπλοκάρει.

Στο 63' ο Τσιλικίγρης εκτέλεσε το κόρνερ όμως η κεφαλιά του Τσίτσαρη κατέληξε στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 65 όπου έγινε το 1-0.

Ο Γκότοβος με ωραία σέντρα βρήκε τον Στέλιο Κρητικό ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 85' ο Μαγκάκης έκανε το σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα όμως ο Θεολογής μπλόκαρε.

ΑΡΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Κορώνης (89' Θεοδωρακόπουλος), Κρητικός Γ., Γκότοβος, Θεοχαρης (77' Ρέτσος Χρ.), Τσιλιγκίρης (89' Φαρμάκης), Σκεντεράι (59' Πίσπας), Βλαχομήτρος (77' Καρδάμης), Κρητικός Στ., Τσίτσαρης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας) Θεολόγης, Κοντογιαννατός, Λάππας, Γκίνο, Μεσσήνη (76' Κόκκα), Μαρίνης, Μαχμουτάι (67' Αμαραντίδης), Ποσίνκοβιτς, Καραγιαννίδης, Κοντάκος, Βέσι.


Σχετικά άρθρα

Αρωγός ο Εθνικός Πειραιά στην Εθελοντική Αιμοδοσία

Γ' Εθνική-3ος όμιλος: Οι διαιτητές της 34ης αγωνιστικής

Η αποστολή του Καραβά για το ματς με τον Αιολικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35