social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΑΟ Υπάτου λύγισε (1-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΑΟ Υπάτου λύγισε (1-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης

Αξιοποίησε την έδρα του ο ΑΟ Υπάτου, μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία στις τελευταίες δύο υποχρεώσεις του ως γηπεδούχου, φτάνοντας σε άλλο ένα «τρίποντο» στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου λύγισε με 1-0 τον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε άλλη μία καλή εμφάνιση, έχασε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, όμως δεν μπόρεσε για ακόμη μία αγωνιστική να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και, έτσι, παρέμεινε «βυθισμένη» στις τελευταίες θέσεις. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45+2') μετά από σουτ του Ποτουρίδη. Στο ξεκίνημα του αγώνα, στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Παπαχρονόπουλος από θέση τετ α τετ με τον Χατζηγιαννάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη, ενώ ο Απόλλων βρήκε... δίχτυα με τον Ράμμο στο 75ο λεπτό, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ.

Διαιτητές: Κακρίδης (Πειραιώς), Σηπάκης (Πέλλας)-Καρακελές (Πειραιώς)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Ντρούγκας, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αρμένης, Μπακαούκας, Μπούσης, Τσίπρας (65' Μπαό), Τιάγκο (75' Μπάρο), Κωνσταντίνου, Ποτουρίδης (85' Ροκάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρονάλντ Γκόμεζ): Ντροζντ, Πριόνας, Λιάκος, Ρέντζος, Πατίλας (89' Κιρκιλιανίδης), Νοζάντζε (69' Καραγκούνης), Σάλλα, Πιαστόπουλος, Τασιούλης, Σπαρτιάτης (31' λ.τρ. Ράμμος), Παπαχρονόπουλος.

(photo: ΓΣ Απόλλων)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35