social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά ψηλά ο Παναιγιάλειος

Σταθερά ψηλά ο Παναιγιάλειος

Είναι από τις ομάδες του 3ου ομίλου που χωρίς... τυμπανοκρουσίες βρίσκεται μεταξύ των διεκδικητών της πρώτης θέσης.

Ο Παναιγιάλειος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα, που τον φέρνει να βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή μετά από 13 αγωνιστικές. Την Κυριακή (3/12) η ομάδα του Ν. Μανούρα κατέβαλε στο «κάστρο» της και την Ελλάδα Σύρου, επικρατώντας με 2-1, χτίζοντας τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 13ο λεπτό ο Βασίλτσης με γυριστό σουτ σκόραρε μετά από σέντρα του Σανδραβέλη για το 1-0, ενώ στο 29' ήταν η σειρά του Μακρή να αξιοποιήσει σέντρα του Σανδραβέλη και με κεφαλιά να γράψει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι νησιώτες προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παυλόπουλου στο 53', μείωσαν σε 2-1 με πλασέ του Μελισσόπουλου στο 85', όμως κάτι παραπάνω δεν μπόρεσαν να πετύχουν.

Διαιτητές: Μπέγκος (Αργολίδος), Κωνσταντόπουλος-Τσούκας (Αρκαδίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Μωραϊτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος (75' λ.τρ. Τρέσα), Φωκαϊδης, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Λούκας (80' Τ. Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (69' Σκούτας)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Β. Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (64' Λαντίκας), Ζαχί, Οικονομόπουλος (46' Παυλόπουλος (69' λ.τρ. Παράβαλος)), Μάγκας, Καρμοίρης, Μπόσιο, Μούντριχας, Μηνάς (92' Συριανός), Πάμπελ, Μελισσόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35